2. Geleneksel “Sportif Turnuvası” Düzenlendi

17 Kasım 2022 Perşembe

Tirebolu  İletişim Fakültesi bünyesinde 2022-2023 yılı Sportif kız voleybol ve erkek futbol turnuvaları Gençlik Merkezi koordinasyonunda düzenlendi.

14 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen 2. Geleneksel Sportif kız voleybol ve erkek futbol turnuvalarında şampiyon takımlar belli oldu. Müsabakada kız voleybol takımı Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, Gazete Bölümündeki rakiplerini 3- 0 mağlup ederek birinci oldu. Erkek futbol turnuvası ise; 10 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Turnuvada Halkla İlişkiler ve Tanıtım 1. Sınıf öğrencileri; Radyo, Televizyon ve Sinema 1. Sınıftaki rakiplerini 7-3 mağlup ederek birinci oldular.

Kupalar 29 Ekim 2022 tarihinde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleşen törenle sahiplerine verildi. Böylesi anlamlı ve çoşkulu bir günde kız voleybol takımında Emine Cezayirli, Sibel İlitli , Nisa Nur Çift , Melis Mediha Akgül, Müge İdiğ, Melek Büyük, Büşra Kaya, Özlem İnci Kamiloğlu; Erkek futbol takımında ise Metin Bayraktar,  Emirhan Koçuk, Müslüm Ata, Semih Furkan Çimen, Yusuf Murat Kaçar, Kadir Şen, Batuhan Çakır, Verhap Bilir, Berkay Yalnız madalya alan isimler oldu. Törende konuşan Tirebolu İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazım Elmas kupa kazanan takımları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Tören kupa ve madalyaların teslimi ile sona erdi.