2021-2022 Akademik Yılı Yatay Geçiş Başvuruları

20 Ağustos 2021 Cuma

2021-2022 Kurumlararası Yatay Geçiş Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Kesin Kayıt Tarihleri (Asil Liste)           : 23 – 24  Ağustos 2021
 Kesin Kayıt Tarihleri (Yedek Liste*)      : 26 - 27  Ağustos 2021
 (*: Yedek liste ilan edilen programlarda, asıl listeden kayıt yaptırmayanların yerine listedeki sıralamaya göre kayıt yapılır.)

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER
Geçiş yapmaya hak kazanan öğrencilerden kesin kayıt için istenen belgeler aşağıdaki gibidir;
  1. Yatay geçiş kayıt formu
  2. Kimlik kartı fotokopisi
  3. Vesikalık fotoğraf ( 2 adet)
  4. İkinci öğretim öğrencileri kayıt yaptıktan sonra verilecek olan öğrenci numarasıyla Ziraat Bankası ATM’lerinden öğrenim ücretlerini ödeyecektir.
  5. İkinci öğretimde kayıtlı olup, birinci öğretim programına başvurabilmek için öğrenim gördüğü programda %10’luk dilime girdiğine dair belge
  6. YÖK'ün E.50957 sayılı yazısına istinaden Yatay Geçişe Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Belge
  7. Ders İçerikleri
  8. Başvuruda istenilen belgelerin aslı (ıslak imzalı, e imzalı, e- devlet çıktısı,üniversite resmi sitesinden alınan belgeler seçeneklerinden herhangi biri olabilir)

NOT: Kesin Kayıtlar Tirebolu İletişim Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Biriminde yapılacaktır.