2020-2021 Akademik Yılı Yatay Geçiş Sonuçları

21 Ağustos 2020 Cuma

“Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına ilişkin Yönetmelik ile Üniversitemiz Eğitim-Öğretim Yönetmeliği” hükümleri gereğince, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Fakültemiz programlarına yatay geçiş yoluyla kabul edilen öğrenciler belli olmuştur.

Sonuçlar için tıklayınız.

Kesin Kayıt Tarihleri ve Gerekli Belgeler aşağıdaki gibidir.

2020-2021 MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI SONUCUNA GÖRE YERLEŞEN ADAYLAR:

Kesin Kayıt Tarihi: 07- 11 Eylül 2020

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1. Yatay geçiş kayıt formu TIKLAYINIZ
2.Kimlik kartı Fotokopisi
3.Fotoğraf (1 Adet )
4-Transkript
5-Ders İçerikleri
6.Harç Ücretinin Ödenmesi İle İlgili Bilgi Kayıt Esnasında Verilecektir. (2. Öğretim Öğrencileri İçin. )
7.YÖK'ün E.50957 sayılı yazısına istinaden Yatay Geçişe Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Belge
8. Başvuruda istenilen belgelerin aslı (ıslak imzalı, e imzalı, e- devlet çıktısı,üniversite resmi sitesinden alınan belgeler seçeneklerinden herhangi biri olabilir)

KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ PUANI SONUCUNA GÖRE YERLEŞEN ADAYLAR:

1. Kesin Kayıt Tarihleri (Asil Liste)           : 24 – 26  Ağustos 2020
2. Kesin Kayıt Tarihleri (Yedek Liste*)     : 27 - 28  Ağustos 2020
 (*: Yedek liste ilan edilen programlarda, asıl listeden kayıt yaptırmayanların yerine listedeki sıralamaya göre kayıt yapılır.)

1. Yatay geçiş kayıt formu TIKLAYINIZ
2. Kimlik kartı fotokopisi
3. Vesikalık fotoğraf ( 2 adet)
4. İkinci öğretim öğrencileri kayıt yaptıktan sonra verilecek olan öğrenci numarasıyla Ziraat Bankası ATM’lerinden öğrenim ücretlerini ödeyecektir.
5. İkinci öğretimde kayıtlı olup, birinci öğretim programına başvurabilmek için öğrenim gördüğü programda %10’luk dilime girdiğine dair belge
6. YÖK'ün E.50957 sayılı yazısına istinaden Yatay Geçişe Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Belge
7. Ders İçerikleri

NOT: Kayıtlar, Tirebolu İletişim Fakültesi'nde